Tradueix

dimecres, 1 de maig de 2013

Cupcakes de superxocolata per a un dia festiu.



Els dies de festa s'han de celebrar, i no es poden celebrar de qualsevol manera, s'han de celebrar bé. I encara s'han de celebrar millor quan és un dimecres al mig d'una setmana laboral, com avui.
Avui comença el maig, el maig és un mes que m'agrada, no sé gaire per què però m'agrada. Així que per celebrar que ja som al maig i que avui és festa aquí us deixo la recepta d'uns cupcakes pels amants de la xocolata.

Necessitareu:
per a 6 cupcakes

- 100 grams de farina
- 80 gr. de sucre morè (el sucre morè endolceix menys que el sucre normal i per tant fa que es noti més el gust de la xocolata)
- 1 ou
- 80 ml. de llet
- mig sobre de llevat
- una culleradeta d’oli de gira-sol
- un bric de nata per muntar de 200 ml.
- xocolata en pols de rebosteria. La podeu trobar en qualsevol supermercat, si no, la típica xocolata en pols per desfer ja va bé.

Preparació:
  • Engegueu el forn a 180 graus amb el foc de baix.
  • Separeu la clara del rovell de l’ou. I reserveu-la. Barregeu el rovell amb l’oli de gira-sol.
  • Quan estigui ben feta la barreja, afegiu la llet i seguiu barrejant.
  • Un cop tingueu la barreja ben feta afegiu el sucre i, posteriorment el llevat.
  • Molt a poc a poc aneu tirant la farina.
  • Munteu la clara a punt de neu i quan estigui ben muntada aneu afegint-la a la massa a poc a poc fins a tenir-la uniforme.
  • Finalment afegiu la xocolata al gust. Jo vaig posar tres cullerades, però cal vigilar de no passar-se perquè sinó la massa es tornarà massa densa.
  • Poseu la massa en els motlles dels cupcakes, en aquest cas jo hi he posat paper, però recordeu que si no li poseu no passa res. 
  • Poseu-les al forn durant 15 minuts.
  • Un cop fetes deixeu-les refredar fins el motllo. Les magdalenes en si poden estar fora de la nevera i aguanten força dies així que les podeu fer dies abans de consumir.
  • Munteu la nata i afegiu-hi dues o tres cullerades de xocolata i guardeu la barreja a la nevera mentre desemmotlleu les magdalenes perquè acabi d’agafar consistència.
  • Poseu nata amb xocolata dins la manega pastissera i cobriu les magdalenes. I ja estan llestes per menjar! Recordeu que fins que no us les mengeu s’han de guardar a la nevera. Bon profit!
  • Si voleu imprimir-vos la recepta només heu de clicar AQUÍ

 Feliç dia del treballador a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada