Tradueix

divendres, 10 de maig del 2013

Minipastissos de formatge amb melmelada de tomàquet.


Com ja sabeu aquesta setmana m'he inspirat en Sant Ponç i en les coses que podem trobar a les fires artesanals. Per això vaig decidir fer uns pastissets de formatge una mica diferents. 
Són uns minipastissos de formatge amb melmelada de tomàquet, que pel meu gust serien per prendre d'aperitiu o d'entrant perquè, tot i que són força dolços, el fet de posar-hi el tomàquet fa que no facin per postres. Ara! Cadascú que se'ls mengi quan vulgui.
Tot i que el resultat és força cridaner i sembla una cosa molt elaborada, són molt fàcils de fer! Jo he fet servir un motlle de minipastissos o minimuffins, que ja és així però si no en teniu també és pot fer amb un de minicupcakes o fins i tot amb un de pastís normal.

Necessitareu: 

- 8 galetes tipus maria
- 10 gr. de mantega
- 70 gr. de formatge cremós (light o normal)
- 1 iogurt (normal o desnatat)
- 1 ou
- 1 cullerada de farina.
- 2 cullerades de sucre moré.
- Melmelada de tomàquet. La podeu comprar feta o fer-la vosaltres mateixos. . Trobareu la recepta aquí


  • Preparació:

  • Engegueu el forn a 200 graus amb el foc de baix.
    Piqueu les galetes i barregeu-les amb la mantega fins que us quedi una massa força compacta.
  • Ompliu el fons dels motlles amb mig dit de galeta.
  • Barregeu el formatge, el iogurt, la farina, l’ou i el sucre amb la batedora (o a mà)
  • Aboqueu la barreja sobre els motlles.
  • Poseu-ho al forn durant 20 minuts.
  • Quan els pastissets estiguin fets deixeu-los refredar sobre el motlle.
  • Un cop freds, desmotlleu i cobriu cada pastisset amb la melmelada de tomàquet.

     Podeu imprimir-vos la recepta aquí!


    Com més temps ho deixeu reposar més bo quedarà. El pastís de formatge és molt més bo unes hores després de fer-lo!

    Bon profit i bon cap de setmana!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada