Tradueix

divendres, 17 de maig de 2013

Cupcakes de kiwi i mango.

Avui us porto una recepta molt estiuenca i refrescant. Són uns cupcakes de kiwi i mango ideals com a postres pels dies de calor. La base del cupcake és de kiwi i la cobertura de mango. Jo per fer-los he hi he posat colorant alimentari perquè tinguin aquests colors tan vius però, si no l'hi voleu posar, no passa res, ja que el colorant no altera el gust del cupcake. Fer-los és més senzill del que sembla.

Per fer-ne 6 necessitareu:

Per la base:
- 100 gr. de farina
- 5 gr. de llevat
- 80 gr. de sucre

- 1 iogurt
- 1 ou
- 1 cullerada d'oli de gira sol
- 3 o 4 kiwis
- colorant verd i groc (opcional)

Per la cobertura:
- 2 mangos
- 1 rovell d'ou
- 100 ml de llet (pot ser qualsevol llet, jo la poso sense lactosa, i queda bé)
- 2 cullerades de "maizena"
- 15 gr. de sucre.

Preparació:

- Engegueu el forn a 180 graus.
- Separeu el rovell de la clara i conserveu la clara en un plat a part. Seguidament barregeu el rovell amb l'oli i el iogurt.
- Quan la barreja estigui ben feta afegiu el sucre i remeneu bé. Poc a poc aneu afegint la farina amb el llevat i continueu remenant fins a tenir la massa fent lligada.
- Peleu i talleu dos kiwis i passeu-los pel "minipimer" fins que us quedi com una "papilla". Afegiu-la a la massa i remeneu.
- Bateu la clara fins a punt de neu i aneu-la afegint a la massa. Finalment afegiu el colorant, jo he fet servir groc i verd per tenir aconseguir el color.
- Col·loqueu la massa als motlles i afegiu a cada motlle dos o tres tallets de kiwi.
- Poseu-ho al forn durant 20-30 minuts.
* Com que la massa que us quedarà és força líquida, costa una mica que agafin consistència i és per això que tarden més a coure's.
- Un cop estiguin fets, deixeu-los refredar dins el motlle.

Per fer la cobertura:
- Peleu i talleu els mangos i passeu-los pel "minipimer".
- Poseu-los a bullir amb la llet i el rovell d'ou i aneu remenant fins a tenir la barreja ben feta.
- Afegiu el sucre i a poc a poc les cullerades, fins que agafi la textura d'una crema. Deixeu-ho refredar dins la nevera perquè agafi consistència.
Jo li he afegit una mica de colorant groc perquè tingui un color més viu.

-Un cop desmotllades les bases i la crema estigui freda, ja podeu muntar els cupcakes. Poseu la crema a la màniga pastissera i decoreu com més us agradi. Jo hi he afegit unes "xuxes" de fruites per donar-hi més color.

Podeu imprimir-vos la recepta aquí!

Bon profit i bon cap de setmana!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada