Tradueix

dilluns, 3 de juny del 2013

La olor de les nits d'estiu.

Les nits d'estiu tenen una olor especial. Sé que em direu que les nits no fan olor, però això no es veritat. Les nits d'estiu oloren a llibertat i somriures, a despreocupacions, a músiques divertides, a màgia i a bons amics.

Quan surts de casa a les 9 i encara és dia i tens aquella sensació de que queden moltes hores per endavant, encara que a l'endemà hagis d'anar a treballar. I extranyament, sense saber gaire perquè tot agafa un altre ritme, com si poguéssim gaudir més de tot pel sol fet de què és estiu. Com si ens poguéssim saltar les normes i trencar amb les rutines perquè fa calor.

Agafes una jaqueta, per si de cas, i desprès no te la poses. I seus en una terrassa qualsevol per prendre alguna cosa i xerrar una estona i rius sense saber gaire perquè. Les converses es fan infinites, com si el temps s'aturés i no hi hagués res més que aquell moment, fins que algú recorda que a l'endemà, cal anar a treballar. I marxes a casa tranquil, i vas a dormir amb un somriure.

I és per això que les nits d'estiu fan olor, perquè en l'aire es respira una música diferent, pausada, tranquil·la, alegre i riallera, amb un punt de brisa marina i un polsim de festa major. 

Jo voldria guardar-me aquesta sensació en un pot petit petit, i poder obrir-lo de tant en tant i omplir la casa d'aquesta olor quan més la necessités, perquè estic segura que llavors, tot prendria un altre ritme i somriuríem una mica més.

Feliç dilluns

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada