Tradueix

divendres, 14 de juny de 2013

Cakepops de bacó i formatge.



Avui us porto una recepta ideal per a un pica-pica d'estiu. Són uns cakepops de bacó i formatge. Per fer-los necessitareu un motlle de cakepops ja que aquestes "piruletes" originalment es fan barrejant restes de pastís o de cupcake amb formatge cremós, mantega o xocolata d'untar. Per tant, si no teniu el motlle, aquesta recepta no us sortirà. Tot i que també es pot fer servir per fer muffins o fins i tot, una coca.
Necessitareu:

- 80 g. de farina
- 1 bric de nata per cuinar.
- 3 ous
- Un paquet de formatge rallat.
- 1 paquet de bacó tallat a tires petites
- sal i pebre.

Preparació:

- Engegueu el forn a 180º amb el foc de baix.
- Barregeu a la batedora els ous amb la nata, un cop feta la barreja aboqueu-la en un bol.
- Afegiu la farina i remeneu bé fins que quedi una massa homogènia.
- Finalment afegiu el bacó i el formatge i remeneu bé.
-Ompliu tots els foradets dels cakepops i tapeu bé amb l'altre part del motlle.
- Poseu-ho al forn durant 15 o 20 minuts.
- Un cop fora del forn, deixeu-los refredar i claveu un palet de fusta a cada un i ja estan llestos per menjar.
*Si us agrada els podeu servir amb confitura de tomàquet per anar-los sucant.


Bon profit! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada