Tradueix

dimecres, 4 de setembre del 2013

Reciclar una llibreta

Hi ha coses que li passen a tothom, o a gairebé tothom. Com l'estranya necessitat d'estrenar llibreta cada vegada que comences alguna cosa nova. T'apuntes a un curs, ui! Vaig a comprar-me una llibreta! Comencen les classes, oh! llibretes noves per tot! De manera que, al llarg de la vida acabes acumulant llibretes i més llibretes que no estan acabades, algunes no les has ni fet servir per la meitat, però que no reultilitzes. Suposo que el fet de començar implica trobar-te amb un full en blanc, net. 
L'altre dia, fent neteja vaig trobar una bona pila de llibretes començades i, com que en necessitava una de cara al nou curs que comença vaig decidir reciclar-ne una. Exactament, aquesta: 


Per començar vaig arrencar totes les pàgines que ja estaven fetes servir, que per cert, no eren gaires. Llavors amb el washi tape que m'havia sobrat de les lletres i un altre més gruixiut la vaig anar folrant. Encara que sembli cel·lo no ho és, i pots desenganxar-ho tantes vegades com faci falta sense que ni la llibreta ni el whasi tape es faci malbé, pots convinar-los, fer formes....  
Així que convinant uns i altres vaig anar donant forma a la nova llibreta. I aquí teniu el resultat!




1 comentari:

  1. Gemma m'encanta estrenar llibretes! Ni que sigui per apuntar receptes... Aquesta ha quedat genial amb el
    Whasi tape
    Cris

    ResponElimina