Tradueix

dimecres, 19 de novembre del 2014

Plumcake de llimona i taronja


Avui us porto la recepta d’un plumcake de llimona i taronja boníssim i molt fàcil de fer.

Necessitareu:

- 300 gr. de mantega sense sal pomada
- 300 gr. de farina
- 8 gr. de llevat
- 200 gr. de sucre
- 4 ous
- 2 cullerades d’essència de llimona
- 2 cullerades d’essència de taronja
- colorant taronja, o si no en teniu, el podeu fer amb vermell i groc. (jo ho vaig fer així)

Preparació:

Engegueu el forn a 180º amb el foc de baix.



Les dues masses s’han de preparar per separat.



En un bol barregeu 150 gr. de mantega amb 100 gr. de sucre i 2 ous



Quan la barreja estigui ben fet afegiu-hi, a poc a poc, 150 gr. de farina i 4 de llevat.



Finalment cal afegir dues cullerades d’essència de llimona.



Aquesta massa un quedarà d’un color groguenc i per tant no caldrà colorant. Poseu-la dins una mànega pastissera sense obrir, i guardeu-la per després.



Repetirem el mateix procediment d’abans amb la resta dels ingredients però al final hi afegirem essència de taronja en comptes de la de llimona i els colorants fins que tinguem una massa taronja. 


Poseu-la també en una mànega pastissera.


Finalment posarem la massa al motlle fent formes amb la mànega i intercalant una i l’altra. És igual si queden espais sense massa perquè després, dins el forn, tot s’anirà posant a lloc. Poseu-lo al forn durant 45 minuts o 1 hora. I ja el tenim llest!


Podeu imprimir-vos la recepta aquí!




Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada