Avui us
porto la recepta d’un plumcake de llimona i taronja boníssim i molt fàcil de
fer.
Necessitareu:
- 300 gr.
de mantega sense sal pomada
- 300 gr.
de farina
- 8 gr.
de llevat
- 200 gr.
de sucre
- 4 ous
- 2
cullerades d’essència de llimona
- 2
cullerades d’essència de taronja
-
colorant taronja, o si no en teniu, el podeu fer amb vermell i groc. (jo ho
vaig fer així)
Preparació:
Engegueu
el forn a 180º amb el foc de baix.
Les dues
masses s’han de preparar per separat.
En un bol
barregeu 150 gr. de mantega amb 100 gr. de sucre i 2 ous
Quan la
barreja estigui ben fet afegiu-hi, a poc a poc, 150 gr. de farina i 4 de llevat.
Finalment
cal afegir dues cullerades d’essència de llimona.
Aquesta
massa un quedarà d’un color groguenc i per tant no caldrà colorant. Poseu-la
dins una mànega pastissera sense obrir, i guardeu-la per després.
Repetirem
el mateix procediment d’abans amb la resta dels ingredients però al final hi
afegirem essència de taronja en comptes de la de llimona i els colorants fins
que tinguem una massa taronja.
Poseu-la també en una mànega pastissera.
Finalment
posarem la massa al motlle fent formes amb la mànega i intercalant una i l’altra. És igual si queden espais sense massa perquè després, dins el forn, tot s’anirà
posant a lloc. Poseu-lo
al forn durant 45 minuts o 1 hora. I ja el tenim llest!
Podeu imprimir-vos la recepta aquí!
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada