Tradueix

dilluns, 25 de novembre del 2013

Bcn&Cake


Aquest cap de setmana jo i http://molonades.wordpress.com/ vam anar a la fira de BCN&CAKE. Aquesta fira es feia al fòrum, que, per espai està molt bé ja que no hi vam trobar aglomeracions i es podia passejar tranquil·lament i veure tots els stands.


Val a dir que gairebé a tots hi havia el mateix, ja que, les opcions de fer cupcakes i pastissos, són les que són i a qualsevol botiga especialitzada trobes el mateix i que hi havia molta cosa de fondant, que a mi personalment no m'agrada gens. Tot i així vam poder veure algunes coses força interessants.


Vam tastar una xocolata que és de colors i té diferents gustos: de llimona, taronja, maduixa, etc. Ben bé. ben bé, encara que t'ho venguin com xocolata, ves a saber què deu ser. Però era bo i fàcil d'utilitzar i com a alternativa al fondant o a tenyir xocolata blanca, vam trobar que era molt bona opció. No sé si en alguna botiga ho deuen vendre, jo no ho havia vist mai però aquí us deixo el link de la seva pàgina web www.pragerdecoydulces.com, per si algú hi vol fer una ullada. Jo no tardaré gaire a fer alguna cosa.


Desprès vam poder provar uns cupcakes salats amb pebrot i olives i cobertura de rocafort, que eren boníssims i que, és una altra opció per provar.
Mentre passejaven anaven fent demostracions de com fer pastissos amb fondant, d'alguns motlles del lekue, etc.

Per acabar vam poder veure a l'Alma Obregon que ens va firmar un llibre.

Va ser una molt bona experiència, totalment recomanable!!
 Ara caldrà esperar a que l'any que ve la tornin a fer!!

Feliç dilluns!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada