Tradueix

dissabte, 26 d’octubre del 2013

Minicupcakes de mojito



Ara ja farà uns dies el meu pare va arribar a casa amb una màquina de fer minicupcakes, compra que havia fet per recomanació de les seves companyes de feina. Així que, sense esperar-m'ho, em vaig trobar amb una joguina nova gràcies al trio la la la i als seus descobriments brillants.

Dies després vaig tenir un sopar i volia portar uns cupcakes de postres, així que em vaig decidir a estrenar-la. La veritat és que funciona molt i molt bé i que et surten uns cupcakes d'una mida ideal per portar de postres. Aquest cop vaig provar de fer-los amb una buttercream. Ja sabeu que jo, no soc gens amant de les buttercreams, però com que havien d'estar fora de la nevera, vaig decidir provar-ho. Tot i que el resultat no em va desagradar del tot, segueixo preferint el gust de la crema o de la nata barrejada. Però bé, pels que us agraden aquí us deixo la recepta.

Necessitareu:

Per la massa:
- 100 gr de farina.
- 80 ml de llet.
- 2 cullerades d'oli de girasol
- unes gotes d'essència de llima.
- 7 gr. de llevat.
- 80 gr. de sucre
- 1 ou.
- colorant de color verd.

Per la buttercream:
- 100 gr. de mantega sense sal.
- 100 gr. de sucre glass.
- 3 cullerades de pasta de mojito
- colorant de color verd.

Preparació:

- Si les feu al forn, engegueu-lo a 180º amb el foc de baix. Si ho feu amb la màquina, engegueu-la perquè es comenci a escalfar.
- Barregeu l'oli amb la llet, l'essència de llima i el rovell de l'ou.
- Quan estigui ben feta la barreja afegiu el sucre i, posteriorment, la farina i el llebat.
- Finalment bateu la clara al punt de neu i afegiu-la.
- Remeneu bé fins que veieu que la massa respira i afegiu el colorant. Quan el color ja estigui completament integrat amb la massa, vol dir que ja està llesta.
- Col·loqueu la massa als motlles, ja siguin del forn o a les càpsules de paper que haureu d'haver posar als forat de la màquina. I ho deixeu coure durant uns 15 minuts.
- Quan estiguin fetes deixeu-les refredar. És important que es refredin bé abans de posar la buttercream, ja què, si estan calentes, la mantega es desfarà.

Per fer la buttercream:

* Necessitareu una batedora de varetes, el "minipimer" no va bé.
- Abans de començar haureu de treure la mantega de la nevera i esperar a que agafi una textura com de pomada. 
- Quan tingueu la mantega llesta poseu-la a batre amb el sucre fins que agafi una textura blanquinosa, uns 5 o 6 minuts. Llavors ja podreu afegir la pasta de mojito i el colorant. Jo he posat 3 cullerades de pasta però en podeu posar tantes com vulgueu depenent del gust que més us agradi.

- Un cop teniu llesta la buttercream poseu-la a la màniga pastissera i ja podeu decorar com més us agradi. Jo hi vaig afegir purpurina comestible i uns sucrets petits de menta. I llestes per menjar!

Aquesta entrada va dedicada al trio la la la, que sé que em llegeixen molt sovint!!

Podeu imprimir-vos la recepta aquí!

Bon cap de setmana!!




2 comentaris:

  1. Molt apropiat. Personalment tambe prefereixo el gust de crema, mes que el de la nata barrejada, pero si les fas tu me les menjo sempre.

    ResponElimina
  2. Fan una pinta espectacular i a mes el mojito em fa recordar les nits d estiu! Força Trío LaLaLa!

    ResponElimina