Tradueix

dimarts, 23 d’abril del 2013

Feliç Sant Jordi


 


El dia de Sant Jordi és el meu dia preferit de l’any. No només per allò de que et regalin o et regalis un llibre o una rosa, si no perquè a l’aire es respira una màgia especial.
El dia de Sant Jordi és un dia laboral, però tots correm a acabar de pressa la feina per poder sortir a passejar pels carrers, ens regalem una estona de vacances per fer allò que ens agrada. Una tarda o un matí en que ens és igual el que havíem de fer, perquè el fet de no seguir la rutina queda perfectament justificat, perquè és Sant Jordi.
I la gent està contenta i passeja pels carrers, lliures de preocupacions i mals de cap, com si estiguessin de viatge. I anem a dormir més tard, i ens encantem mirant parades, i els nens, si no fan els deures, és igual… 
I és per això que en un dia com avui comença aquesta aventura, perquè el dia de Sant Jordi tots ens regalem 5, 10, 20 minuts, o molts més,  per celebrar aquesta festa tan nostra, tan bonica i tan especial.




7 comentaris:

  1. Hola Gemma! Felicitats per aquesta nova iniciativa, segur que serà un èxit. Petons, Montserrat.

    ResponElimina
  2. Benvinguda al mon Blogaire i feliç Sant Jordi.
    Josep

    ResponElimina
  3. Feliç St Jordi cosinetaaaaaa!!! 5 minuts per començar a treballar.... Ja veuràs que serà tot un èxit aquest nou projecte!!!
    Petonets!!

    ResponElimina
  4. Sempre tan original. Passen els anys i no deixes de sorprendrem. Que et diverteixis.

    ResponElimina
  5. Gemma, té molt bona pinta!. Segur que serà un èxit. Ja estem esperant les teves propostes.
    Molts petons i anims!

    ResponElimina
  6. quines muffinroses més divertides i segur que delicioses!
    dedicaré cinc minuts i et seguiré en aquest blog que promet ser molt llaminer...
    cristina

    ResponElimina
  7. Gemma!! Estupendu i maravillosu aquest blog! Aquí tens una seguidora! Per cert, que bones que estàven aquestes roses.

    :)

    ResponElimina